Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μέσα στη συσκευασία του επιστρεφόμενου (για οποιοδήποτε λόγο) προϊόντος θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει συμπληρωμένη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες η Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της συγκεκριμένης φόρμας, μπορείτε να γράψετε τις πληροφορίες επιστροφής σε μια απλή κόλλα χαρτί και να την εσωκλείσετε στη συσκευασία επιστροφής.

Βρείτε και κατεβάστε τη φόρμα αλλαγής εδώ:

Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις εξής περιπτώσεις:

  1. Εάν αποδεδειγμένα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα από το manolesakis.gr.

Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25210 82010 (Τρίτη – Παρασκευή και ώρες 11:00 – 15:00) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@manolesakis.gr για να ζητήσετε την αλλαγή του. Αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα καλέσετε την εταιρία ταχυμεταφορών μέσω της οποίας παραλάβατε την παραγγελία σας ώστε να έρθει στο χώρο σας όποτε επιθυμείτε και να παραδώσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία στον υπάλληλο της εταιρίας για να μας το φέρει. Αφού το προϊόν παραδοθεί σε εμάς, την επόμενη ημέρα θα σας στείλουμε το σωστό, φυσικά χωρίς καμία χρέωση.

Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής επιβαρύνουν αποκλειστικά το manolesakis.gr (αρκεί το προϊόν να επιστραφεί με ACS ή Γενική Ταχυδρομική Κούριερ).

  1. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ελέγχοντας τα προϊόντα μας πριν την αποστολή, ώστε να αποφύγουμε τέτοιες περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, στη σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν που αγοράσατε αποδειχτεί ελαττωματικό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25210 82010 (Τρίτη – Παρασκευή και ώρες 11:00 – 15:00) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@manolesakis.gr για να ζητήσετε την αλλαγή του. Αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα καλέσετε την εταιρία ταχυμεταφορών μέσω της οποίας παραλάβατε την παραγγελία σας ώστε να έρθει στο χώρο σας όποτε επιθυμείτε και να παραδώσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία στον υπάλληλο της εταιρίας για να μας το φέρει και να εξετάσουμε το τυχόν πρόβλημα*.

Εφόσον ο έλεγχος αυτός δε δύναται να γίνει από εμάς, το προϊόν θα αποστέλλεται για έλεγχο στο τεχνικό τμήμα του προμηθευτή. Σε αυτήν την περίπτωση, το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον έλεγχο του εκάστοτε προϊόντος, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τεχνικό τμήμα. Η εταιρεία μας, δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει στην διαδικασία ελέγχου.

Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία κάποιου προϊόντος (όπου είναι δυνατόν) μπορείτε να καλείτε στο 25210 82010 από Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 11:00 – 15:00.

Και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής επιβαρύνουν αποκλειστικά το manolesakis.gr (αρκεί το προϊόν να επιστραφεί με ACS ή Γενική Ταχυδρομική Κούριερ).

*Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν που μας στείλατε δεν είναι ελαττωματικό, θα σταλεί πίσω επιβαρύνοντάς σας με 8€ (κόστος μεταφοράς παράδοσης – παραλαβής). Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημία λόγω χρήσης και φθοράς δε θεωρούνται ελαττωματικά.

  1. Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας.

Αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου από τα προϊόντα εμάς, μπορείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25210 82010 (Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 11:00 – 15:00) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@manolesakis.gr για να ζητήσετε την επιστροφή του. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (α) ίσης αξίας, (β) μικρότερης (η διαφορά θα πιστωθεί στο όνομά σας για επόμενη αγορά) ή (γ) μεγαλύτερης αξίας (θα χρεωθείτε τη διαφορά).

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές σε προϊόντα τα οποία έχουν ανοιχθεί.

Υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, η οποία γίνεται μέσω τραπέζης. Σε αυτήν την περίπτωση από το συνολικό ποσό επιστροφής θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής (παράδοσης – παραλαβής) τα οποία ανέρχονται σε 8€.

Διευκρινίζεται πως εφόσον ο λογαριασμός δεν ανήκει σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Alpha Bank, Πειραιώς, Eurobank) ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν κατά την επιστροφή των χρημάτων.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (αμεταχείριστο), η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Συνεπώς, μας στέλνετε το προϊόν, και αφού το παραλάβουμε και το ελέγξουμε, σας επιστρέφουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που θα μας δώσετε εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

*** Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα και το προϊόν που επιλέξατε δεν υπάρχει σε απόθεμα στην αποθήκη μας, η πληρωμή/συναλλαγή θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Συσκευάζετε το προϊόν, χωρίς να λείπει κάποιο από τα εξαρτήματα που τυχόν διαθέτει, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
  2. Μέσα στη συσκευασία θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει συμπληρωμένη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες η Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της συγκεκριμένης φόρμας, μπορείτε να γράψετε τις πληροφορίες επιστροφής σε μια απλή κόλλα χαρτί και να την εσωκλείσετε στη συσκευασία επιστροφής.

Προσοχή: Δέματα επιστροφής/αλλαγής στα οποία δεν περιέχεται η Φόρμα Αλλαγής / Επιστροφής ή το απλό χαρτί με τις απαραίτητες πληροφορίες, ΔΕΝ θα ελέγχονται.

  1. Αποστέλλετε το δέμα, με το πρακτορείο ταχυμεταφορών/courier μέσω του οποίου παραλάβατε την παραγγελία σας, στην παρακάτω διεύθυνση:

Γ.ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΑΔΡΙΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ, 66133,
ΑΔΡΙΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ
ΤΗΛ. 25210 82010
Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον κατάλληλο τρόπο και εταιρία αποστολής του δέματος.